I Halland finns det en hel del olika utflyktsmål att besöka för den eller de personer som gillar naturen. Det finns också flera ställen att fiska på om man gillar det. Man kan också boka in fiskepaket för att få lära sig än mer om fiskarna och om hur man lättast får napp. I många av Hallands naturreservat kan man också gå på guidade turer för att få chansen att upptäcka fler vackra ting.

Skogar och stigar

För den som gillar att vara ute i naturen är det perfekt att resa till Halland. Här finns det nämligen väldigt många stigar och vägar att vandra på. De flesta av dem befinner sig i skog och mark. Man kan också finna flera naturreservat där man kan titta närmare på mer sällsynta växter och djur. Här får man inte köra bil och det är med andra ord lätt att njuta av naturen.

Härliga stränder

Halland har en väldigt vacker kustlinje. Hela kustlinjen ligger mot den svenska västkusten och det betyder också att det finns en hel del härliga stränder att njuta av. Dessutom finns det också många bryggor. Här finns det garanterat vackra platser att befinna sig på. Man kan enkelt finna en strand full av människor om man föredrar det, men vill man vara lite mer i fred går det också att ordna. Stränderna är dessutom perfekta lekplatser för barn.

Fiske i Halland

I Hallands län finns det möjlighet att fiska i havet och i flera vackra sjöar. Fegensjön är bara en av de sjöar man kan fiska och bada i under härliga dagar och kvällar. Vill man ha stor chans att få napp kan det löna sig att boka ett fiskepaket. Varför inte passa på att fiska i Hjärtaredssjön? Där finns det både gäddor, sik, sutare och mycket annat som går att få på kroken.